Επισκέπτες του χώρου μας

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017


ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΥΜΝΗΣΩΜΕΝ ΠΙΣΤΟΙ





Ο μικρός και γραφικότατος λοφίσκος του Αγίου, Θαυματουργού και Ιαματικού Παντελεήμονος Ποταμού, πλημμύρισε και φέτος από πιστούς που προσήλθαν προκειμένου να συμμετάσχουν στις εορταστικές Ιερές Ακολουθίες επί τη μνήμη του αγαπημένου Αγίου μας. Το μικρό ενοριακό εκκλησάκι, περιτριγυρισμένο από δεκάδες κυπαρίσσια έγινε το επίκεντρο τόσο της παραμονής όσο και της κυριωνύμου εορτίου ημέρας. Τον σύντομο θείο λόγο κήρυξε ο εφημέριός μας, π. Γεώργιος, ...αναφερόμενος στην μεταστροφή του Αγίου Παντελεήμονος στον χριστιανισμό αλλά και στην μεταστροφή στην ορθή πίστη και ορθή ζωή που οφείλει ο κάθε χριστιανός απέναντι του Δημιουργού Θεού.
Η χάρις του Αγίου σε συνδυασμό με το ασθενές αλλά δροσερό αεράκι της ημέρας, "δυσκόλεψε" τους πιστούς να εγκαταλείψουν τον ευλογημένο αυτόν τόπο.
Αξίζουν θερμές ευχαριστίες στην Ελευθερία και την Ελπίδα που φρόντισαν και έφεραν σε κάλλος τον ναΐσκο αλλά και όλους όσους προσέφεραν τα γλυκίσματα και τα αναψυκτικά, που προσφέρθηκαν στο εκκλησίασμα , μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου