Επισκέπτες του χώρου μας

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017


ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ Ε.Ν.Ο.Π.





        Συνάντηση με τα περισσότερα από τα στελέχη που απαρτίζουν τον τομέα Ενοριακών Νεανικών Ομάδων Ποταμού (Ε.Ν.Ο.Π.), είχε ο υπεύθυνος της όλης διακονίας, π. Γεώργιος. Αρχικά ευχαρίστησε τους νέους αυτούς ανθρώπους που αφιερώνονται "ψυχή τε και σώματι", στην μετάδοση της πνευματικής αλλά και κοσμικής γνώσης στα νέα παιδιά, τονίζοντας την σπουδαιότητα της εθελοντικής διακονίας και προσφοράς εις τον ευαίσθητο τομέα της Νεότητος κ...αι μάλιστα τα δύσκολα αυτά χρόνια, που διανύουμε, οπου ο θεσμός της οικογένειας κλονίζεται συθέμελα ενώ ταυτοχρόνα το σχολείο "αποχρωματίζεται" πνευματικά καθώς "απομακρύνεται" η ορθόδοξη διδασκαλία, γεγονός που έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στις χιλιάδες Ελληνικές χριστιανικές οικογένειες.
Εν συνεχεία κατήρτησαν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των Μαθημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας, που προσφέρονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, για 6η συνεχή χρονιά, σε όσα παιδιά, κυρίως Δημοτικού και Γυμνασίου, επιθυμούν να βοηθηθούν.
Προ της λήξεως της συνάντησης όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την έγγραφη ευλογία του Επισκόπου και Μητροπολίτου μας, με τα σχετικά διοριστήρια γράμματα.
Σημειώνεται οτι όι δραστηριότητες των Ε.Ν.Ο.Π. θα ξεκινήσουν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου και ώρα 11:30 στην μεγάλη Ενοριακή Αίθουσα της Ελεούσης Ποταμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου